aboutus

Henan Livable New Material Technology Co., Ltd.

Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. Henan Livable New Material Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: ΒΙΩΤΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Αριθμός Υπαλλήλων: 200~300
Ετήσιες πωλήσεις: 500,0000-1000,0000
Ιδρύθηκε Έτος: 2019
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Σαν επαγγελματικούς κατασκευαστή και προμηθευτή των παιδιών που ντύνουν, ΒΙΩΤΟΥΣ είναι δημιουργική και εμπαθής επιχείρηση και πρόθυμος να συμβάλει την επαγγελματική πείρα και τις ιδέες του στη βιομηχανία και τους πελάτες. Ευεργετικός από τους φιλόδοξους ηγέτες και το επιμελές προσωπικό, ΒΙΩΤΟΥΣ ανέλαβε την τοπική αγορά γρήγορα και κέρδισε την καλή φήμη από τους πελάτες. Τώρα ΒΙΩΤΟΣ σταθερά στοχεύει να εξυπηρετήσει το σφαιρικό πελάτη και δεσμευμένος να χρησιμοποιήσει τη διεθνή επιχείρησή του.

Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη να αλλάξει τη δημιουργική ιδέα σας στο πραγματικό προϊόν. Η πεπειραμένη ομάδα Ε&Α και η αμοιβαία γραμμή παραγωγής μας μας εξασφαλίζουν με μια ισχυρή ικανότητα OEM/ODM και μια αποδοτική παραγωγικότητα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και την επιχείρηση του πελάτη μας.

Το όραμα της επιχείρησης πρόκειται να γίνει ένα ανταγωνιστικό υψηλό σημείο που ο σφαιρικός προμηθευτής ιματισμού παιδιών συμμορφώνεται για να σχεδιάσει, παραγωγή, ανεφοδιασμός και υπηρεσία. Η ομάδα μας συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της παραγωγής, της διαχείρισης και των πωλήσεων θα αγαπούσε να παρέχει όλη τη γνώση τους και η δυνατότητα να υποστηριχθεί το σας παίρνει την καλύτερη επιχείρηση και ζει.

ΒΙΩΤΟΣ, ο ιδανικός συνεργάτης επιχείρησής σας, ο εμπειρογνώμονάς σας για την ενδυμασία παιδιών αγοράς.

Ιστορία

Το καλοκαίρι 2019, νέα Co. τεχνολογίας υλικών Henan Liveable, το ΕΠΕ καθιερώθηκε στην πόλη Xinxiang, μια εθνική διάσημη υφαντική πόλη στην Κίνα. Με το στόχο τη βιομηχανική και φιλόδοξη ηγεσία, ξεκίνημα ιδρυτών η ΒΙΩΤΗ επιχείρηση ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Τον Ιούλιο του 2021, ΒΙΩΤΟΙ αποκτημένοι επενδυτές αγγέλου με 1 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια για να επεκτείνει την αγορά του και να προωθήσει την απόδοση σε μια καλύτερη θέση. ΒΙΩΤΟΣ μπήκε σε μια διαδρομή ανάπτυξης hypergrowth.

Το Σεπτέμβριο του 2021, ΒΙΩΤΟΣ επέτυχε μια εμπορική συνεργασία με την ομάδα ALIBABA, στόχοι στην επέκταση του παγκόσμιου επιχειρηματικού πεδίου του.

Τον Ιανουάριο του 2022, ΒΙΩΤΟΣ πηγαίνει στο κράτημα του KONTON ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΎ, αυτό θα επιτρέψει ΒΙΩΤΌΣ μια ισχυρή επιχειρησιακή ικανότητα μετά από την υπόθεση που οριστικοποιείται. Και το κόμμα θα προωθηθεί έλεγχο σχεδίου προϊόντων και στον ποιοτικού, παραγωγικότητας υψηλής αποδοτικότητας από αυτήν την win-win συνεργασία.

Υπηρεσία

ΒΙΩΤΟΣ παρέχει την περιεκτική υπηρεσία συμπεριλαμβανομένου του προσαρμοσμένου σχεδίου, τη μαζική παραγωγή, την ειδική συσκευασία και την έγκαιρη αποστολή. Ο μόνος στόχος για μας είναι να ικανοποιήσουμε τα διαφορετικά αιτήματα των πελατών ποικιλίας.

Οι βιωτές προσοχές για την αύξηση υγείας παιδιών και δεσμευμένος να παρέχουν το καλύτερο που φορά την εμπειρία στα παιδιά, η σχεδιάζοντας ομάδα μας επικεντρώνονται στο ύφος σχεδιάζοντας, χρωματικής προσαρμογής, χαρακτηρισμός λειτουργίας του προϊόντος μας. Η ενδεχόμενη εργασία σχεδίου και η διακριτική επιχειρησιακή φιλοσοφία διαμορφώνουν το ΒΙΩΤΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟ μια κυριάρχη θέση στη βιομηχανία ενδυμάτων.

Με ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων ιματισμού, τα κοστούμια των ΒΙΩΤΩΝ παιδιών καλύψεων, πυτζάμες παιδιών, παιδιά ντύνουν, πουκάμισα παιδιών, παλτά παιδιών, φούστες παιδιών, εσώρουχα παιδιών, εσώρουχο παιδιών, κάλτσες παιδιών, παγίδευση παιδιών και ιματισμός κοστουμιών παιδιών. Στοχεύουμε να παρέχουμε την πλήρη γραμμή παραγωγής για να εμπλουτίσουμε το επιχειρησιακό πρότυπο ποικιλομορφίας μας.

Η επιχειρησιακή πολιτική μας μας επέτρεψε παίρνει την εύκαμπτη λύση στους πελάτες μας, κανένα θέμα που είστε αμοιβαία οργάνωση ή η νεοσύστατη εταιρεία, μικρή δοκιμαστική διαταγή ποσότητας θα πάρει την προσεκτική επεξεργασία καθώς επίσης και τη μεγάλη διαταγή. Σε μια λέξη, όλα τα μέσα πελατών μας πολύτιμα για μας.

Η ομάδα μας

ΒΙΩΤΟΣ θεωρήστε ότι η σημαντικότερη ιδιοκτησία είναι η ομάδα προσωπικού της για την επιχείρηση. Με την επαγγελματική πείρα και τις δεξιότητές τους, η ομάδα μας είναι πρόθυμη να παρέχει τις στοχαστικές συμβουλές και να βοηθήσει να συντηρήσει πριν και μετά από τη διαταγή.

Αναφερθείτε στις συμβουλές αγοράς, οποιοσδήποτε που είστε και ποιος τύπος επιχείρησής σας είναι, η ομάδα πωλήσεών μας θα αγαπούσε να σας υποστηρίξει μόλις έχετε οποιοδήποτε σύγχυση ή δισταγμό για το προϊόν, τη διαταγή, την τιμολόγηση και την παράδοση. Θα πάρετε έγκαιρό μας δεν αποκρίνεστε μέσα σε 24 ώρες, ο ύπνος υπηρεσιών μας ποτέ.

ΒΙΩΤΟΣ επίσης εργάζεται στο σχέδιο ύφους του προϊόντος ιματισμού, πάνω από 20 σχεδιαστές που εργάζονται μαζί για έναν ίδιο στόχο, παρέχει την καλύτερη εργασία τους στον πελάτη μας. Όχι μόνο ενέπνευσαν από τις τάσεις μόδας, απορροφήστε επίσης άλλο πόρο για να εμπλουτίσετε την ικανότητα σχεδίου τους. Εάν είστε έξυπνο πρόσωπο με το σύνολο των ιδεών, ο δημιουργικός σχεδιαστής μας θα αγαπούσε να σας βοηθήσει για να τις κάνει για να είναι αληθινές.

Η υψηλής απόδοσης παραγωγικότητα και ο υψηλής ποιότητας έλεγχος είναι τοπ δύο για την ομάδα παραγωγής μας. Περισσότερα από 250 μέλη για τη διαφορετική γραμμή συμβάλλουν την ικανότητά τους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις διαταγής του πελάτη. Με την αμοιβαία τεχνολογία στην παραγωγή και τη διαχείριση, η εργασία τους πήρε την καλή φήμη από τον πελάτη μας σε όλο τον κόσμο.

Στοιχεία επικοινωνίας